1. התחילו בניקוי הפטריות: שטפו אותן היטב תחת מים זורמים וייבשו בעדינות עם מגבת נייר.
2. חתכו את הפטריות לפרוסות דקות, כך שהן יוכלו לספוג את כל הטעמים.
3. חממו את שמן הזית במחבת גדולה על חום בינוני.
4. הוסיפו את השום הכתוש למחבת וטגנו קלות עד שהוא מתחיל להזהיב ולהפיץ ריח נפלא.
5. הוסיפו את הפטריות למחבת וטגנו אותן במשך כ-5 דקות, עד שהן מתרככות ומשחררות את הנוזלים שלהן.
6. סחטו את מיץ הלימון מעל הפטריות, ערבבו היטב והמשיכו לטגן עוד כ-2 דקות.
7. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם, וערבבו שוב.
8. העבירו את הפטריות לקערת הגשה, פזרו מעל את הפטרוזיליה הקצוצה והגישו חם או קר.