1. תחילה, ננקה את הפטריות בעזרת מגבת לחה ונחתוך אותן לפרוסות דקות.
2. נחמם מחבת גדולה על אש בינונית ונוסיף את שמן הזית.
3. נוסיף את הפטריות למחבת ונבשל אותן כ-5 דקות עד שהן מתחילות להתרכך.
4. נוסיף למחבת את חומץ הבלסמי, הדבש, החרדל והשום הכתוש. נערבב היטב ונבשל עוד כ-5 דקות עד שהפטריות סופגות את הטעמים.
5. נתבל במלח ופלפל לפי הטעם ונכבה את האש.
6. נניח את הפטריות בקערת סלט גדולה ונוסיף את עלי הרוקט, עגבניות השרי ואגוזי המלך.
7. נערבב בעדינות את כל המרכיבים ונפזר מעל את גבינת הפרמזן המגוררת.
8. נגיש את הסלט מיד, כשהוא טרי ורענן.