
											1. תחילה, נשטוף היטב את הפטרוזיליה ונייבש אותה בעזרת מגבת נייר. לאחר מכן, נקצוץ את הפטרוזיליה דק ככל האפשר ונעביר לקערה גדולה.
2. נקלף את הבצל הסגול ונחתוך אותו לרצועות דקות. נוסיף את הבצל לקערת הפטרוזיליה.
3. נוסיף לקערה את גרעיני הרימון ואגוזי המלך הקצוצים. נערבב בעדינות את כל המרכיבים יחד.
4. להכנת הרוטב, נערבב בקערה קטנה את שמן הזית, חרדל הדיז'ון ומיץ הלימון. נוסיף מלח ופלפל לפי הטעם ונערבב היטב עד לקבלת רוטב אחיד.
5. נשפוך את הרוטב על הסלט ונערבב בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב.
6. נטעם ונשפר תיבול במידת הצורך. ניתן להוסיף עוד מלח, פלפל או מיץ לימון לפי הטעם האישי.
7. נגיש את הסלט מיד, או נשמור במקרר עד להגשה. הסלט טעים במיוחד כשהוא טרי, אך ניתן לשמור אותו במקרר עד יומיים.