1. התחילו בקיצוץ הפטרוזיליה בצורה דקה ככל האפשר. זהו הבסיס של הסלט ולכן חשוב שהפטרוזיליה תהיה טרייה וריחנית.
2. הוסיפו את החמוציות המיובשות לקערה עם הפטרוזיליה. החמוציות יוסיפו מתיקות וחמיצות עדינה שתשדרג את הסלט.
3. קצצו את אגוזי המלך והוסיפו אותם לקערה. האגוזים יוסיפו קראנץ' וטעם עשיר.
4. הוסיפו את הבצל הירוק הקצוץ. הבצל הירוק יוסיף רעננות וחריפות קלה.
5. ערבבו את שמן הזית ומיץ הלימון בקערה קטנה, והוסיפו מלח ופלפל לפי הטעם. ערבבו היטב עד לקבלת רוטב אחיד.
6. שפכו את הרוטב על הסלט וערבבו בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב.
7. הגישו את הסלט מיד ותיהנו מהטעמים המרעננים והמרקמים המגוונים.