1. חותכים את חזה העוף לרצועות דקות.
2. מערבבים את הקמח עם מלח ופלפל, טובלים את רצועות העוף בקמח, לאחר מכן בביצה ולבסוף בפירורי לחם.
3. מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את רצועות העוף עד שהן זהובות וקריספיות.
4. מערבבים בקערה את רוטב הצ'ילי המתוק, סויה, דבש, חומץ בלסמי ושמן שומשום ליצירת הרוטב.
5. בקערה גדולה מערבבים את החסה, הכרוב, הגזר והפלפל האדום.
6. מוסיפים את רצועות העוף הקריספיות לירקות ומערבבים בעדינות.
7. יוצקים את הרוטב מעל הסלט ומפזרים שומשום קלוי.
8. מגישים מיד ונהנים!