1. מחממים מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה ומברישים את חזה העוף בשמן זית, מלח ופלפל.
2. צולים את חזה העוף על המחבת כ-7 דקות מכל צד, עד שהוא מבושל היטב. מסירים מהאש ונותנים לו להתקרר מעט.
3. חותכים את חזה העוף לרצועות דקות.
4. בקערה גדולה מערבבים את רצועות העוף, אבוקדו, גרגרי חומוס, עגבניות שרי, בצל סגול וכוסברה.
5. מערבבים את מיץ הלימון עם כף שמן זית נוספת ומוסיפים לסלט. מערבבים בעדינות עד שהרוטב מתפזר באופן שווה.
6. מגישים מיד ונהנים!