1. תחילה, חממו מחבת קטנה על אש בינונית והוסיפו את הצנוברים. קלוי אותם בעדינות תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהם מקבלים צבע זהוב וריח נעים. זה לוקח בערך 3-5 דקות. שימו לב לא לשרוף אותם!
2. חצו את עגבניות השרי והניחו אותן בקערה גדולה. הוסיפו את עלי הבזיליקום הטריים, שיכולים להיות שלמים או קרועים לחתיכות גסות.
3. בקערה קטנה, ערבבו את שמן הזית עם החומץ הבלסמי, הוסיפו מלח ופלפל לפי הטעם. ערבבו היטב עד לקבלת רוטב אחיד.
4. שפכו את הרוטב על העגבניות והבזיליקום וערבבו בעדינות כדי שכל המרכיבים יתעטפו ברוטב.
5. הוסיפו את הצנוברים הקלויים וערבבו שוב בעדינות.
6. לבסוף, פזרו מעל את גבינת הפרמזן המגוררת והגישו מיד.