1. התחילו בחיתוך עגבניות השרי לחצאים והניחו בקערה גדולה.
2. קלפו את התפוזים וחתכו לפלחים. הוסיפו את הפלחים לקערה עם העגבניות.
3. קצצו את הבצל הסגול לפרוסות דקות והוסיפו לקערה.
4. קרעו את עלי הנענע והבזיליקום בידיים והוסיפו לסלט. זה יעניק לסלט ניחוח רענן ומיוחד.
5. בקערה קטנה, ערבבו את שמן הזית והחומץ הבלסמי. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם.
6. שפכו את הרוטב על הסלט וערבבו בעדינות כדי שכל המרכיבים יתעטפו בטעמים.
7. הגישו מיד ותיהנו מהטעמים המדהימים!