
1. ראשית, יש לקלף את הסלקים ולחתוך אותם לקוביות קטנות. ניתן להשתמש בסלקים מבושלים מראש כדי לחסוך זמן, אך אם אתם מעדיפים, אפשר לבשל אותם בעצמכם עד שהם רכים.
2. בקערה גדולה, מערבבים את קוביות הסלק עם שמן הזית, חומץ הבלסמי והדבש. מערבבים היטב עד שהסלקים מצופים בצורה אחידה.
3. מוסיפים את אגוזי המלך הקלויים וגבינת הפטה המפוררת לסלט ומערבבים בעדינות.
4. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. אם אתם אוהבים טעמים חזקים יותר, ניתן להוסיף עוד חומץ בלסמי או דבש.
5. מעבירים את הסלט לצלחת הגשה ומקשטים בעלי רוקט טריים. הסלט מוכן להגשה!