
 
											1. קודם כל, יש לבשל את הסלקים. שוטפים אותם היטב ומבשלים בסיר עם מים רותחים עד שהם רכים, בערך 20-30 דקות. לאחר מכן, מסננים ומניחים להם להתקרר.
2. לאחר שהסלקים התקררו, קולפים אותם וחותכים לקוביות קטנות.
3. מעבירים את קוביות הסלק לקערת סלט גדולה.
4. מוסיפים את גרגרי הרימון, אגוזי המלך והפטרוזיליה הקצוצה לקערה.
5. מערבבים את שמן הזית והחומץ הבלסמי בקערה קטנה, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, ושופכים על הסלט.
6. מערבבים בעדינות את כל המרכיבים עד שהסלט מתובל היטב.
7. מגישים מיד או שומרים במקרר עד ההגשה.