1. קודם כל, יש לקלף את הסלקים ולחתוך אותם לקוביות קטנות. ניתן להשתמש בסלקים מבושלים מראש כדי לחסוך זמן, אך אם אתם מעדיפים, אפשר לבשל אותם בעצמכם עד שהם רכים.
2. חותכים את הצנוניות לפרוסות דקות. אני ממליצה להשתמש במנדולינה כדי לקבל פרוסות אחידות ודקות.
3. קוצצים את הבצל הסגול לקוביות קטנות ומוסיפים לקערה גדולה יחד עם הסלקים והצנוניות.
4. מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ואת אגוזי המלך הקצוצים לקערה.
5. מערבבים את שמן הזית עם מיץ הלימון, מלח ופלפל לפי הטעם, ושופכים את הרוטב על הסלט.
6. מערבבים בעדינות את כל המרכיבים כך שהרוטב יכסה את כל הסלט בצורה אחידה.
7. נותנים לסלט לנוח במקרר לפחות 15 דקות לפני ההגשה כדי שהטעמים יתמזגו יחד.