1. ראשית, יש לקלף את הסלקים ולחתוך אותם לקוביות קטנות. ניתן להשתמש בכפפות כדי להימנע מהכתמת הידיים.
2. מניחים את קוביות הסלק בקערה גדולה ומוסיפים את גרעיני הרימון.
3. מוסיפים את אגוזי המלך הקצוצים ואת הפטרוזיליה הקצוצה ומערבבים בעדינות.
4. בקערה קטנה נפרדת, מערבבים את שמן הזית עם החומץ הבלסמי, מלח ופלפל.
5. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב.
6. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
7. מגישים את הסלט בטמפרטורת החדר או לאחר קירור קל במקרר.