1. ראשית, יש לבשל את הסלקים עד שהם רכים. ניתן לעשות זאת על ידי הרתחתם במים עם מעט מלח למשך כ-20 דקות, או עד שהם מתרככים. לאחר מכן, יש לקרר את הסלקים ולקלף אותם.
2. חותכים את הסלקים לקוביות בגודל בינוני ומניחים בקערת סלט גדולה.
3. מפוררים את גבינת הרוקפור ומוסיפים לקערה עם הסלקים.
4. מוסיפים את אגוזי המלך הקלויים לקערה ומערבבים בעדינות.
5. להכנת הרוטב, מערבבים בקערה קטנה את שמן הזית, החומץ הבלסמי והדבש. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
6. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב.
7. מקשטים בעלי רוקט ומגישים מיד.