
1. בקערה גדולה, מערבבים את הנבטים, הגזר המגורד, הפלפל האדום והכוסברה הקצוצה. מערבבים היטב כדי שהמרכיבים יתפזרו בצורה שווה.
2. בקערה קטנה, מערבבים את רוטב הסויה, חומץ האורז, הסוכר החום, שמן השומשום ומיץ הלימון. מערבבים עד שהסוכר נמס והרוטב אחיד.
3. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים בעדינות כדי שכל המרכיבים יתעטפו ברוטב.
4. מוסיפים את הבוטנים הקלויים ומערבבים שוב בעדינות.
5. טועמים ומתקנים תיבול עם מלח ופלפל לפי הצורך.
6. מגישים מיד ונהנים מהטעמים המרעננים והמרקמים המגוונים.