1. התחילו בהכנת כל המרכיבים: שטפו את הנבטים והצנוניות היטב. פרסו את הצנוניות לפרוסות דקות ככל האפשר כדי להבטיח שהן יתערבבו היטב עם שאר המרכיבים.
2. בקערה גדולה, שלבו את הנבטים, הצנוניות הפרוסות ועלי הרוקט. ערבבו בעדינות כדי לא לפגוע בפריכות של הנבטים.
3. הכינו את הרוטב: בקערה קטנה, ערבבו שמן זית עם מיץ לימון טרי, הוסיפו מלח ופלפל לפי הטעם. ערבבו היטב עד שהרוטב אחיד.
4. שפכו את הרוטב על הסלט וערבבו בעדינות כדי שכל המרכיבים יתעטפו ברוטב.
5. פזרו מעל גרעיני חמניה קלויים להוספת קראנץ' וטעם נוסף.
6. הגישו מיד ותיהנו מהטריות והפריכות של הסלט.