1. מחממים מחבת גדולה על אש גבוהה ומוסיפים את שמן הזית.
2. מוסיפים את הפטריות הפרוסות ומטגנים כ-3 דקות עד שהן מתחילות להתרכך.
3. מוסיפים את השום הכתוש וממשיכים לטגן עוד דקה.
4. מוסיפים את רוטב הסויה, מערבבים היטב ומבשלים עוד דקה.
5. מכבים את האש ומוסיפים את הנבטים למחבת. מערבבים בעדינות כך שהנבטים יתערבבו עם הפטריות והרוטב.
6. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
7. מעבירים את הסלט לקערת הגשה ומפזרים מעל את השומשום הקלוי והבצל הירוק הקצוץ.
8. מגישים מיד ונהנים מהטעמים העמוקים והמרעננים.