1. התחילו בהכנת הנבטים: שטפו אותם היטב תחת מים זורמים והניחו לייבוש קל על מגבת נייר.
2. קחו את הבצל הסגול וחתכו אותו לפרוסות דקות ככל האפשר. אם אתם אוהבים את הבצל פחות חריף, ניתן להשרות אותו במים קרים לכמה דקות.
3. בקערה גדולה, ערבבו את הנבטים והבצל הסגול יחד.
4. הוסיפו שמן זית ומיץ לימון לפי הטעם. אני ממליצה להתחיל בכף אחת של שמן זית וכף אחת של מיץ לימון, ואז לטעום ולהוסיף לפי הצורך.
5. תבלו במלח ופלפל שחור לפי הטעם. זכרו שהמלח מדגיש את הטעמים, אז אל תוותרו עליו.
6. פזרו מעל גרעיני חמניה קלויים להוספת קראנץ' וטעם אגוזי.
7. ערבבו הכל בעדינות כדי שהטעמים יתמזגו יחד, והגישו מיד.