1. התחילו בשטיפת הנבטים היטב תחת מים זורמים. זה חשוב כדי להבטיח שאין שאריות עפר או לכלוך.
2. חתכו את הבצלים הירוקים לחתיכות קטנות. אני אוהבת לחתוך אותם באלכסון כדי להוסיף קצת עניין ויופי לסלט.
3. בקערה גדולה, ערבבו את הנבטים והבצלים הירוקים יחד.
4. הוסיפו כף שמן זית וכף מיץ לימון טרי. ערבבו היטב כדי שהטעמים יתמזגו.
5. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם. אני ממליצה להתחיל עם מעט מלח ופלפל, ולטעום לפני שמוסיפים עוד.
6. הגישו מיד ותיהנו מסלט טרי ומרענן!