1. התחילו בחיתוך תפוחי העץ לקוביות קטנות. אין צורך לקלף את התפוחים, הקליפה מוסיפה צבע וטעם לסלט.
2. בקערה גדולה, ערבבו את הנבטים עם קוביות התפוחים.
3. הוסיפו את אגוזי המלך הקצוצים וערבבו בעדינות כדי לשלב את כל המרכיבים.
4. בקערה קטנה, ערבבו את הדבש עם מיץ הלימון עד לקבלת רוטב חלק.
5. שפכו את הרוטב על הסלט וערבבו בעדינות כדי שכל המרכיבים יתעטפו ברוטב.
6. הוסיפו מלח לפי הטעם וערבבו שוב.
7. הגישו מיד ותיהנו מהטעמים המרעננים והמתוקים של הסלט.