1. התחילו בשטיפת הנבטים ועלי הרוקט היטב תחת מים זורמים. סננו והניחו בצד לייבוש קל.
2. חתכו את עגבניות השרי לחצאים והוסיפו לקערה גדולה.
3. קלפו וחתכו את הבצל הסגול לטבעות דקות והוסיפו לקערה.
4. הוסיפו את הנבטים ועלי הרוקט לקערה עם העגבניות והבצל.
5. קצצו את אגוזי המלך והוסיפו לסלט.
6. ערבבו בקערה קטנה שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל שחור לפי הטעם. ערבבו היטב עד לקבלת רוטב אחיד.
7. שפכו את הרוטב על הסלט וערבבו בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב.
8. הגישו מיד ותיהנו מהטריות והטעמים המדהימים!