
1. התחילו בחיתוך המלפפונים לפרוסות דקות. אם אתם מעדיפים, אפשר גם לחתוך לקוביות קטנות.
2. הניחו את המלפפונים בקערה גדולה.
3. הוסיפו את שמן הזית מעל המלפפונים וערבבו בעדינות כדי שכל הפרוסות יכוסו בשמן.
4. פזרו את גרעיני החמנייה הקלויים מעל הסלט. הם יוסיפו קראנץ' נהדר לכל ביס.
5. סחטו את מיץ הלימון מעל הסלט. אם אתם אוהבים טעם לימוני חזק יותר, אפשר להוסיף עוד חצי לימון.
6. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם. אני ממליצה להתחיל עם מעט ולהוסיף לפי הצורך.
7. ערבבו שוב בעדינות כדי שכל הטעמים יתמזגו יחד.
8. הגישו מיד ותיהנו מסלט מרענן ובריא!