1. מתחילים בפריסת הכרוב לפרוסות דקות ככל האפשר. ניתן להשתמש במנדולינה כדי לקבל פרוסות אחידות ודקות.
2. מעבירים את הכרוב לקערה גדולה ומוסיפים את קוביות האבוקדו.
3. מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ומערבבים בעדינות כדי לא למעוך את האבוקדו.
4. סוחטים את הליים מעל הסלט ומוסיפים את שמן הזית. מערבבים בעדינות כדי שהטעמים יתמזגו.
5. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. זכרו שהליים והשמן זית כבר מוסיפים טעמים, אז כדאי לטעום לפני שמוסיפים יותר מדי מלח.
6. מפזרים מעל את אגוזי הקשיו הקלויים והחמוציות המיובשות.
7. מגישים מיד ונהנים מהטריות והטעמים המדהימים!