1. תחילה, נחתוך את הכרוב לרצועות דקות. ניתן להשתמש בסכין חדה או במנדולינה כדי לקבל רצועות אחידות ודקות.
2. נגרר את הגזרים בעזרת פומפייה גסה ונוסיף אותם לקערת הכרוב.
3. במחבת קטנה, נקלה את השקדים על אש בינונית עד שהם מקבלים צבע זהוב ויפה. יש להיזהר לא לשרוף אותם!
4. נכין את הרוטב: נערבב בקערה קטנה את שמן הזית, מיץ הלימון, הדבש, המלח והפלפל. נערבב היטב עד שהרוטב אחיד.
5. נשפוך את הרוטב על הכרוב והגזר ונערבב היטב כך שכל הירקות יהיו מצופים ברוטב.
6. נוסיף את השקדים הקלויים ונערבב בעדינות.
7. ניתן לסלט לנוח כ-10 דקות לפני ההגשה כדי שהטעמים יתמזגו יחד.