
 
											1. תחילה, חותכים את הכרוב לרצועות דקות ומניחים בקערה גדולה.
2. חותכים את העגבניות והמלפפון לקוביות קטנות ומוסיפים לכרוב.
3. קוצצים את הבצל הסגול דק ומוסיפים לקערה.
4. מוסיפים את הפטרוזיליה והנענע הקצוצות ומערבבים היטב.
5. מוסיפים את הזיתים השחורים לקערה ומערבבים.
6. בקערה קטנה נפרדת, מערבבים את שמן הזית עם מיץ הלימון, מלח ופלפל.
7. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים היטב עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב.
8. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
9. מגישים מיד ונהנים מהטעמים המרעננים של הסלט.