1. נתחיל בהכנת קרעי הטורטיה: חותכים את הטורטיות לרצועות דקות ומניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. מזלפים מעל כף שמן זית ומעט מלח. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 10 דקות, עד שהן מזהיבות ופריכות.
2. בזמן שהטורטיות בתנור, נחתוך את הכרובים לרצועות דקות. ניתן להשתמש במנדולינה או בסכין חדה. נגרר את הגזרים בפומפייה גסה ונחתוך את הפלפלים לרצועות דקות.
3. בקערה גדולה נערבב את הכרוב הלבן, הכרוב הסגול, הגזרים, הפלפלים, הבצל הירוק, הכוסברה והפטרוזיליה.
4. נכין את הרוטב: בקערה קטנה נערבב 2 כפות שמן זית, חומץ בלסמי, סויה ודבש. נוסיף מלח ופלפל לפי הטעם ונערבב היטב.
5. נשפוך את הרוטב על הסלט ונערבב בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב.
6. נוסיף את קרעי הטורטיה הקלויים לסלט ונערבב שוב בעדינות.
7. נגיש את הסלט מיד, כדי לשמור על הקריספיות של הטורטיות.