1. תחילה, חותכים את העגבניות, המלפפון, הפלפל והבצל לקוביות קטנות ומניחים בקערה גדולה.
2. מחממים מחבת קטנה על אש בינונית וקולים את הצנוברים והשקדים עד שהם מזהיבים ומפיצים ריח נפלא. יש להיזהר לא לשרוף אותם!
3. מוסיפים את הצנוברים והשקדים הקלויים לקערת הירקות.
4. מערבבים בקערה קטנה את שמן הזית, מיץ הלימון, המלח והפלפל ויוצקים על הסלט.
5. מערבבים היטב את כל המרכיבים עד שהסלט מתובל באופן אחיד.
6. מפזרים מעל את הפטרוזיליה הקצוצה ומגישים מיד.