1. תחילה, חותכים את האבוקדו לחצי, מסירים את הגלעין ומוציאים את התוכן בעזרת כף. חותכים את האבוקדו לקוביות קטנות ומניחים בקערה גדולה.
2. חותכים את המלפפון, העגבנייה, הבצל הסגול והפלפל האדום לקוביות קטנות ומוסיפים לקערה עם האבוקדו.
3. מוסיפים את הכוסברה והפטרוזיליה הקצוצות לקערה ומערבבים בעדינות כדי לא לפגוע במרקם האבוקדו.
4. סוחטים את מיץ הלימון מעל הסלט, מוסיפים את שמן הזית ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
5. מערבבים בעדינות את כל המרכיבים עד שהסלט מתאחד והטעמים מתמזגים.
6. מגישים מיד ונהנים מסלט טרי, קרמי ועשיר בטעמים.