1. תחילה, נשטוף היטב את כל הירקות. נחתוך את החסה הרומית, עלי הרוקט והתרד לחתיכות בגודל בינוני ונניח בקערה גדולה.
2. נחתוך את עגבניות השרי לחצאים ואת המלפפון לפרוסות דקות ונוסיף לקערה.
3. נקלף את האבוקדו, נחתוך לקוביות ונוסיף לסלט.
4. נחתוך את גבינת המוצרלה לקוביות קטנות ונפזר מעל הירקות.
5. נפזר את אגוזי המלך הקלויים מעל הסלט.
6. נכין את הרוטב: נערבב בקערה קטנה שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
7. נשפוך את הרוטב על הסלט ונערבב בעדינות כדי שכל המרכיבים יתערבבו היטב.
8. נגיש מיד ונהנה מהטעמים המופלאים!