1. ראשית, קלפו את הגזרים, הסלק, הקולורבי והצנון. לאחר מכן, חתכו אותם לרצועות דקות בעזרת קולפן או מנדולינה. זה ייתן לסלט מרקם מעניין וקליל.
2. שטפו את עלי הרוקט והתרד היטב וייבשו אותם. הוסיפו אותם לקערה גדולה יחד עם רצועות הירקות.
3. בקערה קטנה, ערבבו את מיץ הלימון, שמן הזית, הדבש והחרדל. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם. ערבבו היטב עד לקבלת רוטב אחיד.
4. שפכו את הרוטב על הסלט וערבבו בעדינות כך שכל הירקות יכוסו ברוטב.
5. פזרו מעל את הפטרוזיליה הקצוצה והגישו מיד. הסלט הזה הכי טעים כשהוא טרי ומלא בטעמים.