1. תחילה, נשטוף היטב את כל הירקות הירוקים - חסה, רוקט ותרד. נייבש אותם בעזרת מגבת נייר או מסננת כדי להבטיח שהסלט לא יהיה רטוב מדי.
2. נחתוך את החסה לרצועות דקות ונניח בקערת סלט גדולה. נוסיף את הרוקט והתרד, ונערבב בעדינות.
3. נוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה והבצל הירוק הקצוץ לסלט, ונערבב שוב.
4. נפזר מעל את אגוזי המלך הקלויים והחמוציות המיובשות, שיתנו לסלט קראנץ' וטעם מתוק.
5. נפזר את גבינת הפטה המפוררת מעל הסלט, ונערבב בעדינות כדי לא לשבור את הגבינה.
6. להכנת הרוטב: בקערה קטנה נערבב שמן זית, חומץ בלסמי, דבש וחרדל דיז'ון. נוסיף מלח ופלפל לפי הטעם ונערבב היטב עד לקבלת רוטב אחיד.
7. נשפוך את הרוטב על הסלט ונערבב בעדינות כדי שכל הירקות יתעטפו בטעמים המדהימים של הרוטב.
8. נגיש את הסלט מיד, כדי לשמור על טריותו ורעננותו.