
1. פותחים את קופסאות הטונה ומסננים את השמן. מעבירים את הטונה לקערה גדולה.
2. חותכים את המלפפון, העגבנייה והפלפל האדום לקוביות קטנות ומוסיפים לקערה עם הטונה.
3. קוצצים את הבצל הסגול דק ומוסיפים לקערה.
4. מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה והזיתים השחורים לקערה.
5. מערבבים את כל המרכיבים בעדינות כדי לשמור על המרקם של הטונה.
6. מוסיפים את שמן הזית ומיץ הלימון, ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
7. מערבבים שוב בעדינות ומגישים מיד או שומרים במקרר עד ההגשה.