
1. תחילה, חותכים את גבינת החלומי לקוביות בגודל של כ-2 ס"מ. מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את קוביות החלומי עד שהן מזהיבות מכל הצדדים. זה לוקח בערך 5 דקות. מוציאים ומניחים על נייר סופג.
2. בקערה גדולה, מערבבים את גרגרי הרימון, עלי הרוקט ועלי הבייבי תרד. מוסיפים את קוביות החלומי המטוגנות.
3. להכנת הרוטב, מערבבים בקערה קטנה את הדבש, חומץ הבלסמי, מיץ הלימון, עלי הנענע והפטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
4. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים בעדינות כדי שכל המרכיבים יתעטפו ברוטב.
5. מגישים מיד ונהנים מהשילוב המדהים של הטעמים והמרקמים.