1. התחילו בגירוד הגזרים בעזרת פומפייה גסה והניחו אותם בקערה גדולה.
2. חתכו את גבינת החלומי לקוביות קטנות.
3. חממו מחבת עם כף שמן זית וטגנו את קוביות החלומי עד שהן מזהיבות מכל הצדדים. זה לוקח בערך 5 דקות.
4. הוסיפו את החלומי המוזהב לקערת הגזרים.
5. בקערה קטנה, ערבבו יחד את מיץ הלימון והדבש עד לקבלת רוטב אחיד.
6. שפכו את הרוטב על הסלט וערבבו בעדינות כדי שכל המרכיבים יתעטפו ברוטב.
7. הוסיפו את עלי הנענע, האגוזים, המלח והפלפל וערבבו שוב.
8. הגישו מיד ותיהנו מהטעמים המרעננים!