1. תחילה, חותכים את האבוקדו לקוביות קטנות ומניחים בקערה גדולה.
2. חותכים את גבינת החלומי לקוביות ומטגנים במחבת עם מעט שמן זית עד שהגבינה מזהיבה מכל הצדדים. מוסיפים לקערה עם האבוקדו.
3. מכינים את הרוטב: מערבבים יחד את שמן הזית, מיץ הלימון, הדבש, החרדל והחומץ הבלסמי עד לקבלת תערובת אחידה.
4. מוסיפים את הרוטב לקערה עם האבוקדו והחלומי ומערבבים בעדינות כדי לא לפגוע במרקם האבוקדו.
5. מוסיפים את עלי הרוקט, אגוזי המלך, השומשום והפטרוזיליה ומערבבים שוב בעדינות.
6. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומגישים מיד.