1. תחילה, חתכו את גבינת החלומי לקוביות קטנות והניחו בצד.
2. קחו את השקדים הקלויים וחתכו אותם לחתיכות גסות.
3. חתכו את החמוציות, התאנים והמשמשים המיובשים לחתיכות קטנות.
4. בקערה גדולה, ערבבו את כל הפירות היבשים עם השקדים הקלויים.
5. הוסיפו את קוביות גבינת החלומי לתערובת וערבבו בעדינות.
6. בקערה קטנה, ערבבו את הדבש, שמן הזית והחומץ הבלסמי עד לקבלת רוטב אחיד.
7. שפכו את הרוטב על הסלט וערבבו בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב.
8. הוסיפו מלח ופלפל לפי הטעם וערבבו שוב.
9. הניחו את עלי הרוקט על צלחת הגשה גדולה ושפכו מעליהם את הסלט.
10. הגישו מיד ותיהנו מהטעמים המיוחדים!