
 
											1. תחילה, נשטוף את הקינואה היטב תחת מים זורמים כדי להסיר את המרירות הטבעית שלה. לאחר מכן, נבשל את הקינואה עם 2 כוסות מים בסיר קטן. נביא לרתיחה, ננמיך את האש ונבשל כ-15 דקות עד שהקינואה סופגת את כל המים ומתרככת.
2. בזמן שהקינואה מתבשלת, נחתוך את הברוקולי לפרחים קטנים ונבשל אותם במים רותחים למשך 3-4 דקות עד שהם מתרככים מעט אך עדיין שומרים על פריכותם. נשטוף במים קרים כדי לעצור את הבישול.
3. נגרר את הגזר ונחתוך את הפלפל האדום לקוביות קטנות. נוסיף את הירקות לקערה גדולה יחד עם הברוקולי המבושל.
4. נוסיף את הקינואה המבושלת לקערה ונערבב היטב את כל המרכיבים.
5. נוסיף את אגוזי המלך והחמוציות המיובשות לסלט ונערבב.
6. נכין את הרוטב: נערבב את שמן הזית עם מיץ הלימון, מלח ופלפל לפי הטעם. נשפוך את הרוטב על הסלט ונערבב בעדינות.
7. נפזר את הפטרוזיליה הקצוצה מעל הסלט ונגיש.