
1. תחילה, נשטוף את הברוקולי היטב ונחתוך אותו לפרחים קטנים. נניח את פרחי הברוקולי בקערה גדולה.
2. נוסיף לקערה את החמוציות המיובשות והבוטנים הקלויים. אם אתם אוהבים טעמים יותר מתוקים, אפשר להוסיף עוד חמוציות.
3. נוסיף את הבצל הסגול הקצוץ דק לקערה ונערבב בעדינות כדי שהמרכיבים יתפזרו באופן שווה.
4. נכין את הרוטב: בקערה קטנה נערבב את שמן הזית, מיץ הלימון, המלח והפלפל. נערבב היטב עד שהרוטב אחיד.
5. נשפוך את הרוטב על הסלט ונערבב בעדינות כדי שכל המרכיבים יקבלו את הטעמים של הרוטב.
6. ניתן לסלט לנוח כ-10 דקות לפני ההגשה כדי שהטעמים יתמזגו יחד בצורה מושלמת.
7. לפני ההגשה, ניתן להוסיף עוד קצת בוטנים קלויים מעל לקישוט ולהגשה מרשימה יותר.