1. תחילה, יש לקלף את הביצים הקשות ולחתוך אותן לקוביות קטנות. הניחו את הקוביות בקערה גדולה.
2. חתכו את הדג המעושן לקוביות קטנות והוסיפו לקערה עם הביצים.
3. קצצו את הבצל הסגול דק והוסיפו לקערה.
4. בקערה נפרדת, ערבבו את המיונז, חרדל דיז'ון, מיץ הלימון, שמן הזית והחומץ הבלסמי עד לקבלת רוטב אחיד.
5. שפכו את הרוטב על תערובת הביצים והדג וערבבו בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב.
6. הוסיפו מלח ופלפל לפי הטעם וערבבו שוב.
7. פזרו את העירית הקצוצה מעל הסלט והגישו מיד או שמרו במקרר עד ההגשה.