
1. תחילה, חותכים את האבוקדו לחצאים, מסירים את הגלעין וחותכים לקוביות קטנות. מניחים בקערה גדולה.
2. חותכים את העגבנייה והמלפפון לקוביות בגודל דומה ומוסיפים לקערה עם האבוקדו.
3. פורסים את הבצל הסגול לפרוסות דקות ומוסיפים לקערה.
4. קורעים את עלי הבזיליקום בידיים ומפזרים מעל הירקות.
5. חותכים את כדורי הבוראטה לחצאים ומניחים בעדינות מעל הסלט.
6. מערבבים בקערה קטנה את שמן הזית, מיץ הלימון, המלח והפלפל, ושופכים מעל הסלט.
7. מערבבים בעדינות את כל המרכיבים כך שהבוראטה תישאר שלמה ככל האפשר.
8. מגישים מיד ונהנים מהטעמים הקרמיים והמרעננים.