1. מתחילים בהכנת הארטישוק: חותכים את לבבות הארטישוק לפרוסות דקות ומניחים בקערה גדולה.
2. מוסיפים את גרגירי הרימון לקערה עם הארטישוק ומערבבים בעדינות כדי לשלב את הטעמים.
3. בקערה קטנה נפרדת, מערבבים את שמן הזית, מיץ הלימון והדבש עד לקבלת רוטב אחיד.
4. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים בעדינות כדי שכל המרכיבים יתעטפו בטעמים.
5. מוסיפים את עלי הנענע, מלח ופלפל לפי הטעם, ומערבבים שוב.
6. מפזרים את אגוזי המלך הקצוצים מעל הסלט לפני ההגשה, כדי להוסיף קראנץ' וטעם נוסף.