1. תחילה, נשרה את האצות וואקמה במים קרים למשך כ-10 דקות עד שהן מתרככות. לאחר מכן נסנן ונשטוף היטב במים קרים.
2. נחתוך את תפוחי העץ הירוקים לרצועות דקות, ניתן להשאיר את הקליפה למראה צבעוני יותר.
3. נגרר את הגזר בעזרת פומפייה גסה ונחתוך את המלפפון לרצועות דקות.
4. בקערה גדולה, נערבב את האצות, תפוחי העץ, הגזר והמלפפון.
5. נוסיף את אגוזי הקשיו והשומשום הקלוי לסלט ונערבב בעדינות.
6. נכין את הרוטב: נערבב את רוטב הסויה, חומץ האורז, שמן השומשום והדבש בקערה קטנה. נוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
7. נשפוך את הרוטב על הסלט ונערבב היטב כך שכל המרכיבים יתעטפו ברוטב.
8. נניח לסלט לעמוד כ-5 דקות לספיגת הטעמים לפני ההגשה.