
											1. תחילה, יש לשטוף את עלי האנדיב ולייבש אותם היטב. לאחר מכן, חותכים את העלים לרצועות דקות ומניחים בקערת סלט גדולה.
2. מוסיפים לקערה את גרעיני החמניה הקלויים, קוביות התפוח הירוק, החמוציות המיובשות וגבינת הפטה המפוררת.
3. בקערה קטנה נפרדת, מערבבים את שמן הזית עם החומץ הבלסמי, מלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים היטב עד לקבלת רוטב אחיד.
4. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב.
5. מגישים מיד ונהנים מהטעמים הפריכים והמרעננים של הסלט.