1. תחילה, יש לשטוף את ראשי האנדיב ולחתוך אותם לרצועות דקות. הניחו את הרצועות בקערת סלט גדולה.
2. חתכו את גבינת הקממבר לקוביות קטנות והוסיפו לקערה.
3. פזרו את אגוזי המלך הקלויים והחמוציות המיובשות מעל.
4. הוסיפו את פרוסות התפוח הירוק לסלט, וערבבו בעדינות כדי לשמור על שלמות המרכיבים.
5. בקערה קטנה, ערבבו את שמן הזית, חומץ הבלסמי, המלח, הפלפל והדבש עד לקבלת רוטב אחיד.
6. שפכו את הרוטב על הסלט וערבבו בעדינות כדי שכל המרכיבים יתעטפו ברוטב הקרמי.
7. הגישו מיד ותיהנו מסלט עשיר בטעמים ומרקמים.