1. תחילה, נשטוף את ראשי האנדיב ונחתוך אותם לרצועות דקות. נניח בקערה גדולה.
2. נוסיף לקערה את גבינת העיזים, אותה נחתוך לקוביות קטנות.
3. נפזר מעל את אגוזי המלך הקלויים והחמוציות המיובשות.
4. נוסיף את פרוסות התפוח הירוק, שייתנו לסלט טעם רענן ומתקתק.
5. נערבב בקערה קטנה את שמן הזית והחומץ הבלסמי, נוסיף מלח ופלפל לפי הטעם ונערבב היטב.
6. נשפוך את הרוטב על הסלט ונערבב בעדינות כדי שכל המרכיבים יתעטפו ברוטב.
7. נגיש את הסלט מיד, כדי לשמור על הפריכות של האנדיב והטריות של התפוח.