
1. תחילה, חותכים את האבוקדו לקוביות בגודל בינוני ומניחים בקערה גדולה.
2. חותכים את העגבנייה לקוביות קטנות ומוסיפים לקערה.
3. קוצצים את הבצל הסגול דק ומוסיפים לקערה.
4. חותכים את הפלפל הצהוב לקוביות קטנות ומוסיפים לקערה.
5. מוסיפים את הכוסברה הקצוצה לקערה ומערבבים בעדינות את כל המרכיבים.
6. סוחטים את מיץ הלימון מעל הסלט ומוסיפים את שמן הזית.
7. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים שוב בעדינות.
8. מגישים מיד ונהנים מהטעמים המרעננים!