1. התחילו בחיתוך האבוקדו לקוביות קטנות והעבירו לקערה גדולה.
2. קצצו את הפלפלים החריפים דק ככל האפשר והוסיפו לקערה עם האבוקדו.
3. חיתכו את הבצל הסגול לקוביות קטנות והוסיפו לקערה.
4. קצצו את העגבנייה לקוביות והוסיפו גם אותה.
5. הוסיפו את הכוסברה הקצוצה לקערה.
6. סחטו את מיץ הלימון מעל כל המרכיבים והוסיפו את שמן הזית.
7. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם וערבבו בעדינות כדי לא למעוך את האבוקדו.
8. הגישו מיד או שמרו במקרר עד ההגשה.