
1. התחילו בהכנת הקייל: שטפו את העלים היטב וייבשו אותם. לאחר מכן, חתכו את העלים לרצועות דקות והניחו בקערה גדולה.
2. חצו את האבוקדו, הוציאו את הגלעין וחתכו את הבשר לקוביות. הוסיפו את קוביות האבוקדו לקערת הקייל.
3. הוסיפו את אגוזי המלך הקלויים, החמוציות והבצל הסגול לקערה.
4. הכינו את הרוטב: בקערה קטנה, ערבבו את שמן הזית, מיץ הלימון, השום הכתוש, המלח והפלפל. ערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
5. שפכו את הרוטב על הסלט וערבבו בעדינות כדי שכל המרכיבים יתעטפו ברוטב.
6. הגישו מיד ותיהנו מסלט טרי, טעים ומלא בריאות!