1. תחילה, חותכים את האבוקדו לחצי, מסירים את הגלעין ומוציאים את התוכן לקערה גדולה. מועכים את האבוקדו בעזרת מזלג עד לקבלת מרקם קרמי אך עדיין עם חתיכות קטנות.
2. מוסיפים את הבצל הסגול הקצוץ, מיץ הלימון ושמן הזית. מערבבים בעדינות כדי לשמור על המרקם הקרמי של האבוקדו.
3. מוסיפים את אגוזי המלך הקלויים ומערבבים שוב בעדינות. אם רוצים להוסיף רימונים, זה הזמן להוסיף אותם.
4. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומוסיפים את הכוסברה הקצוצה. מערבבים בעדינות כדי לשלב את כל המרכיבים.
5. מעבירים את הסלט לכלי הגשה ומגישים מיד. ניתן לקשט בעוד כמה אגוזי מלך ורימונים מעל להוספת צבע וטעם.