
1. תחילה, חותכים את האבוקדו לחצי, מסירים את הגלעין ומוציאים את התוכן בעזרת כף. חותכים את האבוקדו לקוביות בגודל בינוני ומעבירים לקערה גדולה.
2. חותכים את העגבנייה לקוביות קטנות ומוסיפים לקערה עם האבוקדו.
3. קוצצים את הבצל הסגול דק ומוסיפים לקערה.
4. חותכים את הפלפל הצהוב לקוביות קטנות ומוסיפים לקערה.
5. סוחטים את חצי הלימון מעל כל המרכיבים בקערה כדי למנוע מהאבוקדו להשחיר.
6. מוסיפים את שמן הזית, מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים בעדינות את כל המרכיבים יחד עד שהם מתערבבים היטב.
7. מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומערבבים שוב בעדינות.
8. טועמים ומתקנים תיבול אם יש צורך. הסלט מוכן להגשה!