
1. תחילה, חותכים את האבוקדו לחצי, מסירים את הגלעין ומוציאים את התוכן בעזרת כף. חותכים את האבוקדו לקוביות בגודל בינוני ומניחים בקערה גדולה.
2. חותכים את העגבנייה לקוביות קטנות ומוסיפים לקערה עם האבוקדו.
3. חותכים את המלפפון לקוביות קטנות ומוסיפים לקערה.
4. קוצצים את הבצל הסגול דק ומוסיפים לקערה.
5. חותכים את הפלפל האדום לקוביות קטנות ומוסיפים לקערה.
6. מוסיפים את הכוסברה הקצוצה לקערה ומערבבים בעדינות את כל המרכיבים.
7. סוחטים את מיץ הלימון מעל הסלט, מוסיפים את שמן הזית ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
8. מערבבים בעדינות את הסלט כך שכל המרכיבים יתערבבו היטב עם הרוטב.
9. מגישים מיד ונהנים מהטעמים הרעננים והקרמיים של הסלט.